BSc Whey
BSc Whey+ är ett gott, lättblandat och exklusivt proteinpulver från BSc. Endast WPC 80 används till vilket extra leucin är tillsatt.
Vassle är kungen av protein. Med högsta möjliga biologiska värde så får du ett protein som kroppen kan använda till 100 %. Detta protein baseras på ett WPC 80 för hög renhet där majoriteten av fett och kolhydrater har filtrerats bort. Proteinet har sedan kompletterats med extra leucin. En välsmakande och delikat vanilj-shake som ger mersmak.
- Ett rent WPC 80
- Med extra leucin
- För ökad muskelmassa
- Tillverkad i Sverige
- För dig som älskar vanilj
Ett rent WPC 80
Vassle är ett mjölkprotein som har högsta möjliga biologiska värde (BV). BV är ett mått på hur mycket av proteinet kroppen kan använda och för vassle är det 100 %. Detta beror på den fantastiska aminosyrasammansättning vassle har.
Då vassle kommer från mjölk så finns det även i många olika renhetsgrader. För att få fram ett så rent vassle som möjligt så måste fett och kolhydrater filtreras bort. BSc Whey+ innehåller endast ett WPC (Whey Protein Concentrate / Vassleproteinkoncentrat) -80. Detta är en mycket hög renhet och nästan allt fett och kolhydrater har filtrerats bort.
Med extra leucin
Leucin är en viktig aminosyra som återfinns i muskelvävnad. Det är en grenad aminosyra som ingår i bland annat muskelproteiner. Kroppen har ingen möjlighet att själv tillverka leucin. Det är därför en essentiell aminosyra som måste komma från maten.
BSc Whey+ är kompletterat med extra leucin för att säkerställa att du får en tillräcklig mängd med varje servering. Detta är ett protein utvecklat för att bidra till ökad muskelmassa.
Tillverkad i Sverige
För att garantera en såg hög standard som möjligt så tillverkas BSc Whey+ i Sverige i en anläggning som är specialiserad på att hantera protein. Detta är en garant för att du alltid får så bra kvalitét som möjligt med varje förpackning.
Lättblandad och fantastiskt god
BSc Whey+ löser sig lätt även i kallt vatten. Allt som behövs är en shaker. Blanda ca 1dl proteinpulver med 2,5 dl vatten och det är klart. Det går även bra att blanda med mjölk. Detta ökar proteininnehållet ytterligare samtidigt som du får lite mer fett och kolhydrater.
Smakerna är noggrant framtagna för att vara lika goda första gången du provar detta protein som när du gör slut på första påsen.
Användning: Blanda 35 g (ca 1 dl) med 2,5 dl vatten i en shaker och ska väl. Ett kvalitetsprotein som passar perfekt efter träning eller som mellanmål. En förpackning innehåller 25 serveringar.
Näringsdeklaration: Vanilla | Per 100 g | Per 35 g (ca 1 dl) | DRI % * |
Energi | 1 606 kJ / 384 kcal | 562 kJ / 134 kcal |
|
Fett | 6,9 g | 2,4 g |
|
- varav mättat fett | 4 g | 1,4 g |
|
Kolhydrater | 5,9 g | 2,1 g |
|
- varav sockerarter | 4 g | 1,4 g |
|
Fiber | 1 g | <0,5 g |
|
Protein | 74 g | 26 g |
|
Salt | 0,61 g | 0,21 g | 27 / 9 |
*Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal).
Aminosyraprofil Vanilla | per 100 g | per 35 g |
Alanin (g) | 3.5 | 1.2 |
Arginin (g) | 1.7 | 0.6 |
Asparaginsyra (g) | 7.8 | 2.7 |
Cystein (g) | 1.6 | 0.6 |
Glutamin (g) | 13.8 | 4.8 |
Glycin (g) | 1.3 | 0.4 |
Histidin (g) | 1.9 | 0.7 |
Isoleucin (g) | 4.2 | 1.5 |
Leucin (g) | 10.7 | 3.8 |
Lysin (g) | 6.5 | 2.3 |
Metionin (g) | 1.5 | 0.5 |
Fenylalanin (g) | 2.2 | 0.8 |
Prolin (g) | 4.2 | 1.5 |
Serin (g) | 3.6 | 1.3 |
Treonin (g) | 4.9 | 1.7 |
Tryptofan (g) | 1.2 | 0.4 |
Tyrosin (g) | 1.6 | 0.6 |
Valin (g) | 3.7 | 1.3 |
Näringsdeklaration: Milk Chocolate | Per 100 g | Per 35 g (ca 1 dl) | DRI % * |
Energi | 1 558 kJ / 372 kcal | 545 kJ / 130 kcal |
|
Fett | 7 g | 2,5 g |
|
- varav mättat fett | 4,1 g | 1,4 g |
|
Kolhydrater | 6,5 g | 2,3 g |
|
- varav sockerarter | 3,7 g | 1,3 g |
|
Fiber | 3,5 g | 1,2 g |
|
Protein | 69 g | 24 g |
|
Salt | 1,6 g | 0,55 g | 27 / 9 |
*Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal).
Aminosyraprofil Milk Chocolate | per 100 g | per 35 g |
Alanin (g) | 3.2 | 1.1 |
Arginin (g) | 1.5 | 0.5 |
Asparaginsyra (g) | 7.1 | 2.5 |
Cystein (g) | 1.4 | 0.5 |
Glutamin (g) | 12.6 | 4.4 |
Glycin (g) | 1.2 | 0.4 |
Histidin (g) | 1.7 | 0.6 |
Isoleucin (g) | 3.8 | 1.3 |
Leucin (g) | 10.1 | 3.5 |
Lysin (g) | 6.0 | 2.1 |
Metionin (g) | 1.4 | 0.5 |
Fenylalanin (g) | 2.0 | 0.7 |
Prolin (g) | 3.8 | 1.3 |
Serin (g) | 3.3 | 1.2 |
Treonin (g) | 4.5 | 1.6 |
Tryptofan (g) | 1.1 | 0.4 |
Tyrosin (g) | 1.5 | 0.5 |
Valin (g) | 3.4 | 1.2 |
Näringsdeklaration: Cookies & Cream | Per 100 g | Per 35 g (ca 1 dl) | DRI % * |
Energi | 1 587 kJ / 379 kcal | 556 kJ / 133 kcal |
|
Fett | 6,9 g | 2,4 g |
|
- varav mättat fett | 4 g | 1,4 g |
|
Kolhydrater | 6,5 g | 2,3 g |
|
- varav sockerarter | 4,3 g | 1,5 g |
|
Fiber | 1,4 g | 0,5 g |
|
Protein | 72 g | 25 g |
|
Salt | 0,9 g | 0,31 g | 15 / 5 |
*Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal).
Aminosyraprofil Cookies & Cream | per 100 g | per 35 g |
Alanin (g) | 3.4 | 1.2 |
Arginin (g) | 1.6 | 0.6 |
Asparaginsyra (g) | 7.6 | 2.6 |
Cystein (g) | 1.5 | 0.5 |
Glutamin (g) | 13.4 | 4.7 |
Glycin (g) | 1.2 | 0.4 |
Histidin (g) | 1.9 | 0.7 |
Isoleucin (g) | 4.1 | 1.4 |
Leucin (g) | 10.5 | 3.7 |
Lysin (g) | 6.3 | 2.2 |
Metionin (g) | 1.5 | 0.5 |
Fenylalanin (g) | 2.2 | 0.8 |
Prolin (g) | 4.1 | 1.4 |
Serin (g) | 3.5 | 1.2 |
Treonin (g) | 4.8 | 1.7 |
Tryptofan (g) | 1.1 | 0.4 |
Tyrosin (g) | 1.5 | 0.5 |
Valin (g) | 3.6 | 1.3 |
Ingredienser och allergener:
Vanilla: Vassleproteinkoncentrat (från MJÖLK, emulgeringsmedel (solroslecitin), L-leucin, arom, förtjockningsmedel (E466), naturlig arom, salt, sötningsmedel (E955, E950).
Ursprungsland:
Sverige.
Förvaring:
Förvaras torrt i väl försluten originalförpackning.
Övrigt:
Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kosthållning. Innehåller naturligt förekommande sockerarter och sötningsmedel.