Byten och reklamationer

Öppet köp och ångerrätt

Golden Athlete erbjuder alltid en 14-dagars öppet köp och ångerrätt, förutsatt att produkten och dess förpackning är i oförändrat skick med alla etiketter och taggar intakta. Det innebär att produkten måste vara oanvänd, oskadad och utan några tecken på förstörelse. 14 dagars öppet köp och bytesrätt gäller även reavaror. Inga extra kostnader tillkommer vid utnyttjande av öppet köp eller retur.

Vid återbetalning för öppet köp eller ångerrätt återbetalas endast priset för produkten.
Återbetalning av mottagen och godkänd retur sker inom 30 dagar.

Reklamation

Om du upptäcker fel på din vara och önskar göra en reklamation, ber vi dig att kontakta vår kundtjänst via e-post info@goldenathlete.se. Skicka gärna ett mail med ditt ordernummer, bilder på den defekta produkten och en beskrivning av felet. Vi kommer att assistera dig genom hela processen. Observera att reklamationer utan underlag i form av bilder ej godkänns. Släng därför inte produkten eller förpackningen innan du har fått svar på din reklamation.

Du som konsument har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet, dock inom skälig tid från att ett fel upptäckts. Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan och gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkt.

Golden Athlete förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp.
Golden Athlete gör en bedömning då vi tagit emot varan och kontaktar dig då för vidare information. Efter att vi mottagit den returnerade varan kommer vi att behandla ärendet inom 30 dagar.

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Garanti

Garantin täcker endast eventuella tillverkningsfel. Om du inte är nöjd med din produkt, är du välkommen att kontakta oss via e-post på info@goldenathlete.se, och vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig hitta en lämplig lösning. Effekten av kosttillskott varierar från person till person, vilket innebär att resultat inte kan garanteras för alla. Vi rekommenderar att du noggrant undersöker de kosttillskott du överväger att köpa för att säkerställa att de uppfyller dina specifika behov.

Smakgaranti

Vi kan tyvärr inte garantera smaken på produkterna, eftersom smakpreferenser varierar kraftigt från person till person. Om du däremot stöter på något fel i tillverkningen, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@goldenathlete.se så hjälper vi dig gärna.
Logga in