Supreme ISO PRO 100 i gruppen Kosttillskott / Proteintillskott / Vassleprotein hos Golden Athlete / Performance R us (G-DNIP)
Supreme ISO PRO 100

Supreme ISO PRO 100

0 0
Supreme Iso pro 100 från Delta Nutrition är ett vassleproteinisolat med låg halt fett och kolhydrater. Supreme Isopro löser sig mycket lätt i vatten och kommer i fler underbara smaker.
Artnr: G-DNIP

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Köp fler - få rabatt:

 
Antal: 
 • Produktbeskrivning
 • Supreme Iso pro 100 från Delta Nutrition är ett vassleproteinisolat med låg halt fett och kolhydrater. Supreme Isopro löser sig mycket lätt i vatten och kommer i fler underbara smaker.

  Protein utgör den mest grundläggande byggstenen för våra vävnader, inte minst våra muskler. Protein bidrar till att öka muskelmassan. För dig som letar efter ett protein av mycket hög kvalitet så rekommenderas Supreme Isopro 100 från Delta Nutrition.

  Basen utgörs av ett cross-flow processerat mikrofiltrerat vassleproteinisolat som har en optimal sammansättning av aminosyror och ett högt biologiskt värde. 

  Vassleproteinisolatet kompletteras med hydrolyserat protein som bidrar med ett koncentrerat tillskott av tillväxtstimulerande peptider. Det faktum att proteinet hydrolyseras gör dels att det blir extra rent och dels att det tas upp väldigt mycket snabbare än intakt protein i kroppen. Det snabba upptaget medför fördelar som effektivare stimulans av muskelproteinsyntesen och ökad frisättning av tillväxthormoner. 

  Tack vare det omsorgsfulla urvalet av kvalitativa råvaror är Supreme Isopro 100 en premiumprodukt som kombinerar ett svårslaget näringsinnehåll med en lika svårslagen smak. 

  Fetthalten är väldigt låg (endast 2%) och laktoshalten har reducerats så att produkten även kan användas av laktosintoleranta personer. 

  Supreme Isopro 100 är även fri från aspartam och gluten.


  • Två former av protein, vassleproteinisolat och vassleproteinhydrolysat
  • Låg innehåll av både fett och kolhydrater
  • Löser sig enkelt i vatten
  • Fantastiska smaker


  INNEHÅLL

  PER DOSERING (30 g)

  PER 100 g

  Energi

  113 kcal

  378 kcal

  Fett

  0,6 g

  2 g

  Kolhydrater

  0,9 g

  3 g

  Protein

  26,1 g

  87 g  Rekommenderad dosering: 1,5 skopa (30 g pulver) blandas med 2-3 dl vatten eller mjölk. Intag 3-4 gånger dagligen för bästa effekt, som mellanmål mellan större måltider och direkt efter fysisk aktivitet. 


  Ingredienser: Vassleproteinisolat (MJÖLK), vassleproteinhydrolysat (MJÖLK), aromer, smakförstärkare (E640), emulgeringsmedel (solroslecitin, SOJAlecitin), stabiliseringsmedel (E466), sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K).

  Viktigt: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

  Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

 • Specifikationer
 • Frakt:
 • Betyg
  0 0
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Den här produkten har inga recensioner.

Se fler varor

GABA 90 caps
Delta Nutrition
169 kr
Köp
Info
Supreme ISO PRO 100 2,2kg
Delta Nutrition
889 kr
Omega-3 100 caps
Delta Nutrition
199 kr
Köp
Info
Xtreme Ripped 60 caps
Delta Nutrition
329 kr
Köp
Info
Logga in