7
SAW Psychotic PWO, 185g, Watermelon i gruppen Kosttillskott / PWO / Prestationshöjande / PWO med Koffein hos Golden Athlete / Performance R us (99-111R-WA)
SAW Psychotic PWO, 185g, Watermelon

SAW Psychotic PWO, 185g, Watermelon

0 0
SAW Psychotic är inte din vanliga PWO. Denna kraftfulla och koncentrerade formula är framtagen för att leverera maximalt med aktiva ingredienser i ett kompakt format. Med sex verksamma ämnen, inklusive koffein, CognatiQ och AMPiberry, är detta en pre-workout utöver det vanliga.
Artnr: 99-111R-WA
429 kr / 399 kr

Kampanjvara

Kampanjstart:
2024-07-09, 14:00
Kampanjstopp:
2024-07-22, 09:00

Köp fler - få rabatt:

 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • SAW Psychotic är inte din vanliga PWO. Denna kraftfulla och koncentrerade formula är framtagen för att leverera maximalt med aktiva ingredienser i ett kompakt format. Med sex verksamma ämnen, inklusive koffein, CognatiQ och AMPiberry, är detta en pre-workout utöver det vanliga.

  Kärnpunkter:

  • Starkt koncentrerad PWO
  • Höga doser aktiva ingredienser
  • 400 mg koffein per skopa

  Denna PWO är rekommenderad för erfarna användare, men kan även provas av de med begränsad erfarenhet – börja då med halv dos för att utvärdera effekten.

  Basen i denna PWO är en rejäl mängd beta-alanin som ger den karakteristiska stickande känslan i huden. Detta kombineras med en potent dos på 400 mg koffein per skopa. Vad som verkligen gör SAW Psychotic unik är tillskotten av CognatiQ och AMPiberry.

  Användarinstruktioner:

  En servering är endast 6,3 g (1 skopa), vilket är allt du behöver inför ditt träningspass. Först känner du beta-alanins pirrande effekt, följt av koffeinets uppiggande kraft – perfekt för att kickstarta din träning.

  Antal doser per förpackning: 30 st.

  Rekommenderad daglig dos: Blanda 1 skopa (6,3 g) med 3 dl vatten och drick innan träning. Ta max 1 servering dagligen och överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

 • Specifikationer
 • Betyg
  0 0
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Den här produkten har inga recensioner.

Se fler varor

Psychotic PWO, 270g
5
Insane Labz
fr. 379 kr fr. 399 kr
Logga in