Iron Gym Wire Speed Rope i gruppen Träningstillbehör / Hemmaträning / Hopprep hos Golden Athlete / Performance R us (1506-26)
Iron Gym Wire Speed Rope

Iron Gym Wire Speed Rope

0 0
Iron Gym Wire Speed Rope är det idealiska hopprepet för atleter som strävar efter att förbättra snabbhet, fotarbete, balans och smidighet. Det är det perfekta verktyget för konditionsträning, särskilt för dem som siktar på att gå ner i vikt. Utforska vår högkvalitativa träningsutrustning för att ta din träning till nästa nivå!
Artnr: 1506-26
199 kr

Köp fler - få rabatt:

 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • Iron Gym Wire Speed Rope är det idealiska hopprepet för atleter som strävar efter att förbättra snabbhet, fotarbete, balans och smidighet. Det är det perfekta verktyget för konditionsträning, särskilt för dem som siktar på att gå ner i vikt. Utforska vår högkvalitativa träningsutrustning för att ta din träning till nästa nivå!

  Detta justerbara rep är 3 meter långt och passar olika personers och behov. Med en repets omkrets på 2,4 mm erbjuder det mångsidighet och anpassningsmöjligheter för din träning. Upptäck fördelarna med detta anpassningsbara rep och ta kontroll över din träning!
 • Specifikationer
 • Betyg
  0 0
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Den här produkten har inga recensioner.

Se fler varor

Logga in