20
Creatine Monohydrate 250 g i gruppen Kosttillskott / Kreatin / Kreatinmonohydrat hos Golden Athlete / Performance R us (112079)
Creatine Monohydrate 250 g

Creatine Monohydrate 250 g

Kreatin betraktas som ett av de mest hyllade och välstuderade kosttillskotten globalt. Vid en daglig dos på 3 g visar kreatin förmågan att öka den fysiska kapaciteten. Swedish Supplements erbjuder Creatine Monohydrate, en produkt som innehåller ren kreatinmonohydrat och är helt fri från färg, arom och sötning. Den här egenskapen gör det enkelt att blanda tillskottet i vilken dryck som helst utan bekymmer.
Artnr: 112079
249 kr / 199 kr
 • Produktbeskrivning
 • Kreatin betraktas som ett av de mest hyllade och välstuderade kosttillskotten globalt. Vid en daglig dos på 3 g visar kreatin förmågan att öka den fysiska kapaciteten. Swedish Supplements erbjuder Creatine Monohydrate, en produkt som innehåller ren kreatinmonohydrat och är helt fri från färg, arom och sötning. Den här egenskapen gör det enkelt att blanda tillskottet i vilken dryck som helst utan bekymmer.

  • 100 % rent kreatinmonohydrat
  • Mikroniserat
  • Ökar den fysiska kapaciteten
  • 50 serveringar á 5 000 mg

  Kreatin anses vara ett av de mest välstuderade kosttillskotten i världen. Det utgör en relativt enkel molekyl bestående av tre aminosyror och produceras naturligt av kroppen, med huvudsaklig förekomst i animaliska produkter, särskilt kött. Trots kroppens förmåga att lagra kreatin, är de naturliga mängderna i mat oftast otillräckliga för att tillgodose behoven.

  Creatine Monohydrate från Swedish Supplements erbjuder hela 5 000 mg kreatinmonohydrat per portion. Kreatin har visat sig effektivt för att förbättra den fysiska prestationen vid upprepade kraftansträngningar, som exempelvis styrketräning, och denna positiva effekt uppnås vid en daglig dos av 3 g kreatin.

  Produkten innehåller 100 % rent kreatinmonohydrat och är mikroniserat för att säkerställa hög kvalitet. Dess frihet från tillsatser möjliggör enkel blandning i valfri vätska för en bekväm konsumtion.

 • Specifikationer

Se fler varor

Fucked Up Shots, 100 ml
Swedish Supplements
25 kr
EAA Engine 450g
Swedish Supplements
299 kr
The Butcher, 525 g
Swedish Supplements
399 kr
Crazy 8, 325g
Swedish Supplements
399 kr
Logga in