Versa Gripps PRO XL, Black i gruppen Träningstillbehör / Grepp / Dragremmar hos Golden Athlete (PGVGPBXL)
Versa Gripps PRO XL, Black

Versa Gripps PRO XL, Black

Versa Gripps PRO XL, Black är vår mest populära produkt. Pro Versa Gripps pryder sidorna i populära fitnesstidningar och används av idrottare, kändisar och professionella idrottslag över hela världen. De är tillverkade i USA, autentiska, originella, självbärande och lindrar grepptrötthet, förbättrar muskelisoleringen vid drag- och tryckövningar för en maximal muskelökning.

Artnr: PGVGPBXL
779 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • Versa Gripps PRO XL, Black är vår mest populära produkt. Pro Versa Gripps pryder sidorna i populära fitnesstidningar och används av idrottare, kändisar och professionella idrottslag över hela världen. De är tillverkade i USA, autentiska, originella, självbärande och lindrar grepptrötthet, förbättrar muskelisoleringen vid drag- och tryckövningar för en maximal muskelökning.

  Ett inbyggt fotvalvsstöd ger extra skydd med den gripande delen som skyddar handen från förhårdnader. Pro Versa Gripps eliminerar behovet av handskar, lyftremmar, handledsstöd och krokar ALLT I ETT. Upplev en förbättrad koppling mellan sinne och muskler. Pro Versa Gripps ger alla idrottare möjlighet att träna bättre.

  Obs: Under en begränsad tid erbjuder vi en Pro-stil med rött skum på insidan och vår Black Pro Webbing till ett specialpris. Detta erbjudande kom till som en uppfinningsrik reaktion på ett leverantörsfel där vårt team fick vårt skräddarsydda skum – som användes i skapandet av Versa Gripps – i rött istället för standard svart. Dessa Versa Gripps är likadana i design men med ett annat utseende på insidan.

  ETT STARKT GREPP 

  Tillverkat med vårt egenutvecklade "Non-Slip" specialtillverkade material exklusivt för Versa Gripps USA. Vårt greppmaterial är vetenskapligt utformat för att idrottaren ska känna en säker anslutning till vikten och bibehålla ett överlägset grepp under produktens hela livslängd.

  ETT SJÄLVBÄRANDE GREPP

  Pro Versa Gripps är självbärande och gör att idrottaren kan slå in båda Versa Gripps oberoende av varandra. Den förlängda grepplängden gör att mer av greppdelen kan lindas runt stången för ett maximalt grepp och en maximal säkerhet, samt skydd mot förhårdnader. Säkerhetsfunktionen Quick-Release gör det enkelt att lossa viktstången. Öppna bara händerna så släpps stången.

  ETT INNOVATIVT HANDLEDSSTÖD BYGGT FÖR KOMFORT OCH PRESTANDA

  Vårt innovativa handledsstöd är trattformat för att ge komfort och stabilitet genom att jämnt fördela vikten vid basen av handen. Detta hjälper till att främja en hälsosam blodcirkulation. Dessutom kommer Versa Gripps inte att skada händer eller handleder genom att dra åt så mycket som en lyftrem skulle göra.

  HUR MAN ANVÄNDER

  Lär dig hur Versa Gripps hjälper dig att uppnå högre prestanda. De kan användas för alla drag- och skjutövningar och de ersätter handskar, lyftband och handledsstöd. Upplev en förbättrad koppling mellan sinne och muskler. Versa Gripps ger alla idrottare möjlighet att träna bättre.

  STORLEK

  En storlek passar inte alla. Att bestämma rätt storlek är väldigt viktigt för prestandan av dina Versa Gripps. För att bestämma din storlek, linda ett måttband hela vägen runt handleden direkt över Handleden. Storleken på Versa Gripps bestäms inte av din handstorlek, utan av din handleds omkrets. Versa Gripps är designade för att passa bekvämt men inte för hårt!  De är tänkta att glida upp och vila mot basen av handen vid dragövningar. Med en korrekt passform ska användaren lätt kunna rotera greppen till baksidan av händerna när de inte används. Om du ligger mellan storlekarna är det bättre att välja den mindre storleken för att säkerställa en korrekt passform.

  VERSA GRIPPS PRO STORLEK (handledsmått)

  X-Small: 12.70 cm - 15.24 cm

  Small: 15.25 cm - 18 cm

  Reg/Large: 18 cm - 20.3 cm

  Extra Large: 20.3 cm+

 • Specifikationer

Se fler varor

Versa Gripps PRO L/Regular, Black
779 kr
Köp
Info
Versa Gripps CLASSIC S, Blue
529 kr
Köp
Info
Versa Gripps PRO XS, Black
779 kr
Köp
Info
Logga in